Kvint-R Kft.
Fénymásoló bérlet
Megoldások lapról lapra

Előnyök


Széles termékpaletta

Termékkínálatunk összeállítása során igyekeztünk olyan készülékeket kiválasztani, amelyek felölelik a felhasználói igények igen széles körét.  A kis munkacsoportos nyomtatóktól kezdve a nagy teljesítményű központi multifunkciós nyomtató / másoló gépekig kínálunk termékeket. A kérdéssor kitöltésével megtudhatja, hogy az Ön felhasználási igényeihez mely berendezés illeszkedik a legjobban.  


Korszerű technológia

Partnereink elégedettségének érdekében a teljes körű üzemeltetési szolgáltatás (TÜSZ) konstrukció keretében korszerű készülékeket bocsátunk rendelkezésre. Folyamatosan követjük a műszaki trendeket, és konstrukciónk keretében mihamarabb hozzáférhetővé tesszük a legújabb technológiákat. Megrendelőink „szakmai biztonságban” érezhetik magukat, hiszen már műszakilag bizonyított technológiával szolgáljuk ki őket.

 

Optimalizált megoldások

A különféle nyomtatók és másolók más-más tulajdonságban mutatnak erősséget, ezért Önnek el kell döntenie, hogy mely szempontot helyez előtérbe más szolgáltatásokkal szemben. Döntése megkönnyítése érdekében a nyomtató kiválasztás oldalon egy lényegre törő kérdéssor segítségével meghatározhatja a fő szolgáltatási paramétereket, amelyeket leendő nyomtatójával vagy másolójával szemben támaszt. Ha megfelelően átgondolt válaszokat ad, eredményül az adott feladatra leginkább megfelelő típust fogjuk Önnek ajánlani. 

 

Felhasználáshoz szabva

Az ideális nyomtató kiválasztásakor nem elegendő csak a műszaki paramétereket figyelembe venni, hiszen jelentősége van az emberi tényezőnek is. Ezért a döntés során figyelembe kell venni a felhasználói környezet, a dolgozók napi tevékenységét, az eddigi munkaszokásokat. Tudjuk, hogy az emberek nem szívesen változtatnak kialakult rutinjaikon, ezért minden változtatás általában kisebb-nagyobb konfliktusokkal járhat együtt. Tapasztalataink azonban azt mutatják, hogy megéri „keresztülverni” a változtatásokat, mivel a cég kasszájában hamar jelentkezni fog a nyomtatás optimalizálásának eredménye.

 

Nincs beruházás, csak lapköltség

A teljes körű üzemeltetés szolgáltatás (TÜSZ) legfőbb előnye, hogy minden kiadás azonnal elszámolható költségként. Nincs jelentős induló beruházási, amelyeket csak több éves amortizációval lehet leírni.  Továbbá számos egyéb járulékos költség sem jelentkezik, amelyekről hajlamos az ember megfeledkezni: kellékanyagok beszerzésével eltöltött idő, adminisztrációs idő, kiszállítás költsége, raktározás megoldása, készletek figyelése illetve ehhez tartozó adminisztrációs költségek, stb. A TÜSZ konstrukció esetében egyikkel sem kell kalkulálnia.

 

Gyors szerviz

Minden műszaki cikk így a nyomtató is néha meghibásodik. Ekkor számos kérdés vetődik fel! Mikor és kitől vettük? Garanciális még a berendezés? Hol van a számla?  A kereskedő, akitől vettük foglalkozik-e szerviz tevékenységgel? Ha nem akkor most hová forduljak?  Ehhez hasonló számtalan kérdést gyűjthetnénk még össze. E helyett azonban ajánljuk Önnek a TÜSZ szolgáltatást, ahol elegendő egyetlen telefonszámot vagy e-mail címet megjegyeznie.  Egyszerűen jelzi a hibát, a többi már a mi teendőnk.
Cégünk közel 20 éves tevékenysége során mindig is kiemelt figyelmet fordított a magas szintű szervizszolgáltatásra, amely a TÜSZ konstrukció esetében még hangsúlyosabbá válik. Tulajdonképpen ez jelenti a konstrukció magját, hiszen a berendezések folyamatos karbantartását és esetleges javítását külön díjazás nélkül végezzük el, szükség esetén cserenyomtatót biztosítunk a javítás időtartamára.  A felhasználó szempontjából a legfőbb érték, hogy szinte elfelejtheti nyomtatóját, mindössze cégünk elérhetőségét kell ismernie.

 

Folyamatos kellékanyag ellátás

A nyomtatók kellékanyaga természetesen mindig akkor fogy el, amikor éppen a lehető legnagyobb szükség lenne rá.  Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a szállítónál a szükséges típusból éppen nincs raktáron, egyébként sem ér rá, talán a jövő héten tud szállítani…
Nem így áll a dolog a teljes körű üzemeltetési szolgáltatás (TÜSZ) esetében. Megrendelőnk részére a korábbi nyomtatási igények figyelembe vétele kalkulált, a folyamatos munkához elengedhetetlenül szükséges kellékanyagot a helyszínen biztosítjuk. A munka során kiürült kellékeket ütemezett módon cseréljük.  

 

 


Tervezhető kiadások
A teljes körű üzemeltetési szolgáltatás (TÜSZ) konstrukció lényege, hogy a nyomtatások után lapköltség alapú elszámolás történik, ezért a kiadási költségek egyszerűen kalkulálhatók, folyamatosan és egyenletesen oszlanak meg. Nem fordulhat elő olyan véletlenszerűen bekövetkező meghibásodás, amely előre nem tervezett magas szerviz kiadással járhatna. Így megrendelőnk pénzügyileg is biztonságban érezheti magát. Minden információ követhető, ellenőrizhető, így folyamatosan kalkulálható költségekkel számolhat.


Online adatszolgáltatás

Az egyszerű havi elszámolás érdekében felhasználóink rendelkezésére áll egy online adatszolgáltatási webfelület, amelyen keresztül kényelmesen megtehető az aktuális időszakra vonatkozó nyomtatási oldalszámok bejelentése. A jelszóvédett oldalra történő bejelentkezés követően a rendszer automatikusan feladja a TÜSZ szerződésben szereplő készülékek gyári számát, így lehetővé válik megrendelőnk részére, hogy készülékenként megadhatja az aktuális havi nyomat számot. Szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy számos nyomtató és másoló esetében – a műszaki kialakítás figyelembe vételével - lehetőség van az automatikus adatszolgáltatásra is. Ez esetben partnerünk részéről nincs szükség semmiféle további teendőre, a nyomtató által szolgáltatott adatok figyelembe vételével történik a TÜSZ díj megállapítása, illetve a szerviz időközönként automatikusan megjelenik.