Kvint-R Kft.
Fénymásoló bérlet
Megoldások lapról lapra

Személyes tanácsadó

Kérjük, a gombok megjelölésével válassza ki azokat a paramétereket, amelyek meghatározóan fontosak Ön számára. Nem szükséges minden kérdésre választ adnia. Előfordulhat, hogy a megadott szempontok együttes kombinációjának egyetlen készüléknek sem felelnek meg, ez esetben próbálkozzon új illetve kevesebb paraméter megadásával.

Mennyi a havi nyomtatási mennyiség?
(Tapasztalataink szerint partnereink első érzésre a valóságtól jelentősen eltérő adatot adnak meg. Ezért érdemes kicsit utána számolni. Amennyiben rendelkezésre áll, jó kiindulási alap lehet egy adott időszakban vásárolt kellékanyagok mennyisége, így az élettartam figyelembe vételével már jól kalkulálható egy adott időszakra eső nyomtatott oldalak száma. Amennyiben nem áll módjában a kellékanyag fogyást kiszámolni, próbálja meg meghatározni, hogy havonta hány 500 lapos papírcsomagot használnak el. Ha több kisebb nyomtatót szeretne egy központi készülékkel kiváltani, adja össze a kiváltásra kerülő asztali készülékekre eső havi nyomatok számát.)
2000 oldal alatt
2000-4000 oldal
4000-8000 oldal
8000-20000 oldal
20000 oldal felett
Szeretne-e a papírlap mindkét oldalára nyomtatni (duplex nyomtatás)? igen
nem
Másolás szükséges?
igen
nem
Kétoldalas anyagot is szeretne másolni?
(A kétoldalas vagy duplex szkenner lehetővé teszi, hogy az eredetileg kétoldalas nyomtatványt változatlan formában lemásolja.)
igen
nem
Szeretne-e A3-as méretű papírt is használni?
igen
nem
Tervezi-e, hogy faxot küld és fogad a készülékkel?
igen
nem
Milyen csatlakozó-felületen keresztül fogja illeszteni a berendezést?
(több csatlakozási lehetőség is megadható egyszerre)
Ethernet
USB
Párhuzamos
Mennyi legyen a papírtálca minimális kapacitása?
(Nagyobb mennyiségű nyomtatások esetén a nagyobb kapacitással rendelkező készülékeket ritkában kell utántölteni. A legtöbb készülékek esetében további kiegészítő lapadagolók is rendelkezésre állnak, amelyről tanácsadónk telefonon ad további segítséget.)
250
500
1000