Kvint-R Kft.
Fénymásoló bérlet
Megoldások lapról lapra

Rólunk

A Kvint-R Kft. 20 éve meghatározó szereplője a nyomtatási piacnak.
A cégünk az egykori Mannesmann Tally, majd később TallyGenicom márkájú nyomtatók disztribúciójával, szervizelésével szerzett ismertséget a piacon.

A Mannesmann Tally, TallyGenicom, TallyDascom néven elérhető robosztus kivitelű hagyományos tűs-, sormátrix- és termo nyomtatói elsődlegesen üzleti felhasználókat (logisztika, gyártás) céloz meg.

A Printronix termo- és termotranszfer nyomtatói kifejezetten nagy mennyiségű nyomtatásra és nagy terhelésre tervezték. Kiválóan alkalmasak ipari felhasználásra az alacsony lap költség és a széles körű felhasználási lehetőségeknek köszönhetően.

A Brother tintás és lézer technológiára épített sokoldalú nyomtatói és multifunkciós készülékei igen kedvező árak mellett nyújtanak széles választékot az irodai és az otthoni felhasználásra szánt készülékekből.  A Brother multifunkciós másolói a középkategóriában még nem általánosan elterjedt módon kínálja a „scan to e-mail”, „scan to ftp” ill. a „scan to fax” funkciókat. 
 
A Ricoh nyomtatók, illetve multifunkciós nyomtató-centerek igen kedvező üzemeltetési költségek mellet mono és színes megoldást nyújtanak elsődlegesen nagyobb nyomtatási igények kielégítésére.

A Microplex leporellós lézer- és termo nyomtatói az ipari termelés és logisztikai alkalmazások igényeire specializáltak.További részletek: www.kvint-r.hu